Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Server issues - lost all posts form the past 4 days

  1. #11
    Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Sydney
    Daily
    A Toyota
    Posts
    446

    NO WAY!!!
    i put in soo much hard work with putting photo's in the Australian International Motor Show 2012 gallery
    if your partner EVER say you take turn/intersection/roundabout/corners etc too fast say this...
    the faster you go around corners, the less petrol you waste to accelerate back to the speed limit
  2. #12
    Member declanbehan's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Bathurst, NSW
    Daily
    EP91 Starlet
    Posts
    509

    At least it makes us appreciate the other 364 days a year when it's running without a hitch!
    Speciality: Making the Kessel Run in less than twelve parsecs.
  3. #13
    Administrator Justin Fox's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Sydney
    Daily
    MKV R32 Golf
    2nd Car
    R32 GT-R
    Posts
    11,629

    Trust me on this one guys... I spent at least 15 hours of hard work on trying to fix the issue before having to resort to a back-up!
  4. #14
    Member DakDak's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    WA
    Daily
    Honda S15
    Posts
    904

    Quote Originally Posted by sekii View Post
    At least the forum seems to be stable again

    MAD Diagram.
    S15 T28BB on 9PSI = 1min 10sec @ Wakefield Park
    If you can't be the fastest.
    Be the most entertaining.
  5. #15
    Moderator Biggie's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sydney Yo
    Daily
    Boss Baller 180sx
    2nd Car
    sil80
    Posts
    2,793

    well this is good confirms that im in fact not tripping balls
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •